За нас - Ресторанти Сентрал Парк - Пловдив

За нас

Винаги се вълнуваме от хубавите неща в живота - красивите думи, доброто вино, хубавата храна...


В "Сентрал парк" ще ви пленим с очарователни вкусове и аромати, съчетани с градски дух и атмосфера на отмора и спокойствие сред природата.

През жарките летнини се разхладете със свежи салати, изстудени напитки и доловете полъха на лекия вятър под дърветата, а през студените и мрачни дни и вечери на зимата почувствайте уюта на камината, за да се потопите в насладата, дарена от богатите ястия и разнообразните нюанси на вината ни.

Тук готвим по свои рецепти и ястията ни съчетават колорита на типичния български вкус, екзотиката на кухнята от различни кътчета на света и ... кулинарната ни фантазия. И за да не скучаете, всеки сезон Ви предлагаме нови ястия, уловили настроението и богатствата на природата през този период от годината. Винаги се стараем храната в "Сентрал парк” да е прясна и здравословна.

Към основното меню, което, бъдете сигурни, може с количеството си да утоли и кралимарковски глад, поръчайте и опитайте нашите питки. Прясно изпечени на място, те изкушават с невероятните си вкусове.

Надяваме се , че ще продължаваме да Ви изненадваме и вълнуваме.

Свържете се с нас