За децата - Ресторанти Сентрал Парк - Пловдив

За децата

И лете и зиме ресторанти „Сентрал парк” са чудесно място, където може да се видите с приятели и да вземете децата с вас, без да се притеснявате , че ще вършат поразии на масата или ще настояват по-бързо да си тръгнете.

- ХУБАВИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ - разположени пред ресторантите сред естествена зеленина, те предоставят идеално пространство за изразходване на неизтощимата детска енергия.- ЗАКРИТ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР, който отваря врати през сезона на лошото време в ресторанта на Младежкия хълм. Разполага с детска джунгла и басейн с многоцветни топки, безброй играчки и хостеса, която се грижи за приятното прекарване на вашето дете.- ДЕТСКО МЕНЮ - приготвяме четири детски менюта- пица, хамбургер, клуб сандвич и пилешки пръчици, и към всяко има напитка и подарък. Децата са очаровани, когато храната е направена специално за тях по начина, който те харесват, и така яденето от неприятно задължение се превръща в част от игрите.

- ЗА ВАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПОВОДИ - РОЖДЕН ДЕН, КРЪЩЕНЕ, ЗАВЪРШВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА. Малчуганите могат да избират от каталог с повече от 100 вида торти, на които са изобразени най-любимите детски герои. Можете да разчитате на нас за изготвяне на меню, съобразено с вашия бюджет.

Свържете се с нас